Facebook Like Button

Twitter Follow Button

Getuigenissen

 In een sfeervolle en ontspannen omgeving, waarin Jolanda mij direct enorm op mijn gemak stelde, heb ik 2 waardevolle dagen beleefd.
Hard gewerkt aan het loslaten van wat niet meer nodig is, zodat er ruimte komt voor nieuwe inzichten, energie en ideëen.  Een absolute aanrader als je op een prettige manier dichter bij jezelf wilt komen, een vraagstuk wilt oplossen, nog iets te verwerken hebt of gewoon extra positiviteit in je dagelijks leven wilt brengen!
Angela Boeren
 
Iedereen wil ik deze workshop aanraden te volgen en zeker bij  Jolanda als Teacher. De workshop heeft mij geholpen om positiever in het leven te staan, meer grip te hebben op het dagelijkse leven en gebeurtenissen. Bewust te leven in het hier en nu. Ik heb mezelf beter leren kennen en van mezelf te houden. Dit was het juiste moment om de workshop te volgen. Jolanda heeft mij begeleidt in mijn eigen tempo en me tot inzichten gebracht die helpen bij mijn zelfontwikkeling. In haar veilige omgeving durf je verder te gaan dan je zelf voor mogelijk houdt. Ik ben dankbaar voor deze ervaring en gun iedereen deze positieve benadering van het leven en deze levensvisie.

Nicole

 

Ik heb gisteren de 'Heal Your Life' gevolgd bij Jolanda en meteen bij binnenkomst voelde ik me alsof ik in een warm bad terecht kwam. Dat gevoel is mij ook de hele dag bijgebleven. We zaten in een heerlijk warme en gezellige ruimte, gevuld met brandende kaarsjes, mooie muziek en heerlijke geuren.
De omgeving voelde veilig en vertrouwd. De mede cursisten waren stuk voor stuk geweldige vrouwen waarbij ik ook gelijk een goed gevoel had.
Jolanda heeft mij zeker de tools aangereikt om mijn leven te helen. Ik ga hier zeker meteen mee aan de slag en zou heel graag de 2-daagse workshop willen volgen om nog dieper op deze materie in te kunnen gaan.
De dag was helemaal compleet toen we ook nog een heerlijke lunch voorgeschoteld kregen.
Jolanda, ik ben ontzettend dankbaar voor deze geweldig mooie ervaring, ik heb van je genoten.
Dikke pluim voor jou.

Franca

 

Een compleet verzorgde workshop in een gemoedelijke sfeer. Jolanda doet er alles aan om een open en vertrouwelijke sfeer te creëren waarbij ze veel respect heeft voor de grenzen van iedere deelnemer waardoor iedereen voor zichzelf het maximale uit de workshop kan halen. Een aanrader voor iedereen die wat lichter in het leven wil staan.

Monique

 

Een hele ultieme belevenis. Bedankt Jolanda voor deze fijne ervaringen.
Ik voelde me volledig veilig bij jou. Je gaf me rust.

Graciënne

 

Dank je, Jolanda.
Je workshop was top, relaxerend en rustgevend. Ik verwierf een mooi inzicht in de innerlijk kind-meditatie.
Graag meer van jou!

Silvia

 

Lieve Jolanda,
Dankjewel voor deze hartverwarmende boodschap! Ja, je workshop was voor mij een belangrijke boodschap.
Ik weet nu waarmee ik verder aan de slag kan. Mijn innerlijk kind en ikzelf zijn je ontzettend dankbaar.
Namasté
Heidi

 

joomla statistics