Facebook Like Button

Twitter Follow Button

Individuele sessies

Kindercoaching

Iedereen weet dat het leven met ups & downs verloopt. Dat hoort erbij en lost zichzelf meestal wel op. Soms loopt een kind echter vast en kom je er zelf even niet uit.
Dan kan het fijn zijn dat een kindercoach even met jullie meekijkt en meedenkt. Iemand die objectief en zonder oordelen aan de slag gaat met je kind en de hulpvraag.

Kindercoaching is een kortdurende vorm van hulpverlening. Een kindercoach begeleidt kinderen bij het zelf ontdekken, oefenen en ervaren, zodat het zich bewust wordt van zijn of haar eigen kwaliteiten. Hiermee groeit het zelfvertrouwen en staat het kind weer in zijn eigen kracht en leert trots te zijn op zichzelf.
Ik ga niet op zoek naar oorzaken maar ik ga samen met uw kind op zoek naar oplossingen.

Omdat ik naar het kind in zijn geheel kijk zal ik de kindercoach sessies indien nodig combineren met behandelmethodes  zoals:

- Voetreflexmasage
- Metamorfosetechniek
- Aromatherapie
- Braingym Oefeningen
- Ontspannings- en Mindfulnessoefeningen

Ieder kind is uniek dus ook elk coaching traject zal uniek zijn. Speciaal afgestemd op uw kind.

Kindercoaching is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Is uw kind jonger dan 7 jaar dan zal ik u als ouder begeleiden in hetgeen waar u tegenaan loopt met uw kind(eren).

Na ons eerste contact maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek en stuur ik u een intakeformulier op. Dat bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek zodat de hulpvraag duidelijk wordt. U leert tijdens dat gesprek mij en de manier waarop ik werk beter kennen en we kunnen dan kijken of we samen het traject voor uw kind aan willen gaan.

Kosten voor een kindercoachconsult zijn €65,-

joomla statistics