Facebook Like Button

Twitter Follow Button

Over de Vlinderboom

Wie ben ik?

Ik ben Jolanda van Santen, getrouwd en moeder van 2 geweldige kinderen.  In 2005 ben ik gestart met Praktijk Wedjat waarin ik werkte met Reiki, Bach Bloesemtherapie, Metamorfose techniek ,Voetreflexmassage en diverse vormen van ontspanningsmassage

Na een aantal jaar kreeg ik steeds meer kinderen in mijn praktijk. Kinderen die in onze drukke maatschappij vastliepen. Ik merkte dat ik het erg leuk vond om met kinderen te werken maar realiseerde me ook dat als kinderen bij mij in de praktijk kwamen dat het eigenlijk al te laat was. Kinderen waren dan al over hun grenzen gegaan en dat wilde ik graag voorkomen.
Ik ben me toen gaan verdiepen in ontspanning voor kinderen. Inmiddels geef ik al vele jaren ontspanningslessen voor kinderen. Eerst in de vorm van kinderyoga en sinds 2012 als Relax Kids lessen.
De naam van de praktijk is toen ook veranderd in De Vlinderboom. In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd in het werken met hooggevoelige en/of introverte kinderen. Ik heb diverse opleidingen en workshops gevolgd op het gebied van kindercoaching, mindfulness en ontspanning.
Doordat ik zelf ook hooggevoelig en introvert ben kan ik me goed inleven in de belevingswereld van hooggevoelige en introverte kinderen en volwassenen.

Gedurende de jaren verdiepte ik me ook in persoonlijke groei en ontwikkeling en de Universele wetten. Ik heb daar voor mezelf heel veel uitgehaald voor mijn persoonlijke proces en groei. Nadat ik diverse processen zelf had doorlopen voelde ik dat ik dit zelf ook aan mensen wilde doorgeven. Ik heb daar diverse internationale opleidingen, trainingen en seminars in gevolgd en deel dit nu met veel liefde en plezier in mijn eigen praktijk in de vorm van consulten, workshops, trainingen en lezingen.

Door de jaren heen heb ik me breed ontwikkeld wat mij in staat stelt ook breed te kijken en signalen op te pikken die voor anderen misschien niet zo snel zichtbaar zouden zijn.

Mijn motto is: 'Walk your talk'. Niet alleen de materie onderwijzen maar zelf ook naleven.
Kwaliteit staat hierbij voorop!


 

 

 

joomla statistics