Facebook Like Button

Twitter Follow Button

Relax Kids Training

Relax Kids lessen bestaan uit beweging, mindfulness spelletjes, stretching, onderlinge kindermassage, ademhalingsoefeningen, positieve affirmaties, mindfulness en visualisaties.

Relax Kids heeft een positief effect op kinderen met autisme, hyperactiviteit, stress, slaapproblemen, hooggevoeligheid, trauma, dwangneuroses, depressies, laag zelfbeeld, boosheid en angstproblemen gehad.

Ontspanning met Relax Kids heeft kinderen geholpen leren om te gaan met een scala aan stressvolle situaties zoals pesten, examens, echtscheiding, rouw, langdurige ziekte en ziekenhuis- en doktersafspraken. Relax Kids werkt goed met zowel begaafde en getalenteerde kinderen als met kwetsbare en laag presterende kinderen.

Wil jij kinderen les geven in ontspanning en mindfulness? Geef je dan op voor de Relax Kids Training en geniet van 2 magische dagen waarin je alles leert over het unieke 7-stappen programma van Relax Kids.

De training duurt 2 dagen en dat zijn 2 intensieve dagen waarin het hele Relax Kids 7-stappen concept wordt uitgelegd. 
De eerste dag behandelen we heel uitgebreid het unieke 7 stappen programma van Relax Kids. Alle stappen worden uitgelegd en we doen alle oefeningen die bij die stappen horen. Ook leer je hoe je een lesplan kunt samenstellen.
De tweede dag starten we met het presenteren van een proefles die je de dag daarvoor zelf hebt samengesteld. Op die manier ervaar je zelf hoe het is om een lesplan te maken en te geven. Verder gaan we in op hoe je les kunt geven aan diverse leeftijdsgroepen. Je gaat aan de slag met het maken van lesplannen voor diverse leeftijdsgroepen. Ook behandelen we een aantal praktische zaken die je tegen komt bij het opstarten van je Relax Kids lessen.

De kosten van de training zijn ?799,- en daar mag je het volgende voor verwachten:

- Handleiding met daarin alle informatie voor het samenstellen van jouw lesplannen en een uitleg van alle oefeningen, spellen en idee?n die je in je les kunt verwerken
- Lespakket voor het geven van Little Stars lessen aan peuters en kleuters
- Lespakket voor het geven van Chill Skills lessen aan oudere kinderen en tieners
- Lespakket voor het geven van ontspanningssessies aan ouders
- Relax Kids productenpakket met daarin o.a. boeken en kaartensets
-   Diverse themapaktetten met daarin kant en klare lesplannen en andere extra's die bestaan uit o.a. hand-outs, muziek, kleurplaten en spelletjes in een bepaald thema. Elke 2 maanden mogelijkheid tot het aanschaffen van een nieuw themapakket
- Handleiding met tips voor het opzetten van jouw Relax Kids praktijk
- Vermelding als coach op de Relax Kids Website
- Toegang tot de uitgebreide online databank van Relax Kids met daar nog meer lesplannen, handleidingen, idee?n, informatie, voorbeeldbrieven enz.
- Support op de Facebook groep van Relax Kids (zowel Nederlandstalig als Engels)

Je ontvangt dus heel veel voor jouw investering en je krijgt na de training blijvende ondersteuning van Relax Kids.
 

Trainingsdata in Etten-Leur
  9 en 10 december 2017 (VOL)
10 en 11 februari 2018
23 en 24 juni 2018

Klarenbeek (Apeldoorn)
14 en 15 april 2018


 

joomla statistics