Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Schatgravers

Droom jij ook van een wereld waarin kinderen, jongeren maar ook volwassenen echt contact met elkaar hebben en die met fonkelende ogen de wereld om zich heen bekijken? Dan is Schatgravers echt iets voor jou!


Schatgravers is een schat van een spel dat zijn weg razendsnel vindt naar gezinnen, scholen én praktijken. Eén van de succesvolle ingrediënten van het spel is dat het licht en luchtig voelt en tegelijkertijd de prachtigste open gesprekken en inzichten schenkt. Het spel is vrij van competitie en dat houdt de sfeer open en vriendelijk. De speelwijze is eenvoudig en inhoudelijk spreekt Schatgravers zowel kinderen, jongeren als volwassen aan.

Je zult tijdens het spelen merken dat dit spel je zelfvertrouwen versterkt, je verbindt met de andere spelers en dat je meer oog krijgt voor klein geluk.


De Vlinderboom is licentietrainer en mag de officiële schatgravers workshops aan kindprofessionals geven. Tijdens de workshop leer je hoe dit veelzijdige spel op diverse manieren in kunt zetten voor jouw doelgroep.


Tijd: 13.00 - 16.30 uur

Kosten zijn €120,-

0